Samantha ‘Barbie’ de Jong klapt uit de school over relatiebreuk

Op haar Instagram geeft de blondine meer uitleg over de situatie.

Lees ook

Dit weekend maakte Samantha 'Barbie' de Jong bekend weer happily single te zijn. Haar ex-liefde Maron Hill beweerde van niks te weten, en dus geeft ze vandaag wat meer uitleg over de situatie.

LEES OOK: Ziekenhuis krijgt flinke boete na stiekem gluren gegevens Barbie

Sprookje voorbij

Hoewel ze de afgelopen maanden dolgelukkig oogden, was Samantha blijkbaar helemaal klaar met Maron. Zo schrijft ze op Instagram. "Na een rot weekend achter de rug te hebben, probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden hebt en hij niet meer in je leven is. Een half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen, hoeveel pijn kan een mens nog hebben?" aldus de realityster.

Wat er precies gebeurd is tussen de twee, laat de blondine in het ongewisse. Al zal de reden van de breuk ongetwijfeld nog bekend worden gemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na een rot weekend achter de rug probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden heb en niet meer in je leven is ! Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest net een kindje verloren samen en dan zo iets doen,, hoe meer pijn kan een mens nog hebben voor de rest fijne dinsdag en dan nog is de reacties lezen van mensen waarvan je dacht die het beste met je voor hebben walgelijk echt ! Ik haat het als mensen liegen bedriegen en vooral niet eerljjk zijn daar kots ik het meeste van ik ben een goed persoon van mezelf gun iedereen alles en waarom gebeuren er altijd dingen bij de mensen die het juist niet verdienen

Een bericht gedeeld door Samantha (@samantha_de_jong29) op

 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook