Beau Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

SMIKKELEN
De Harbour Club Zuid bevindt zich achter het luxe Apollo Hotel. Ze voert een mooie, shared dining menukaart waar naast het oude vertrouwde als dry-agedtomahawk en zeebaars ceviche plaats is gemaakt voor een creatieve invulling van de desbetreffende chef. Wij bezochten deze hotspot, die beschikt over heerlijke plekken aan het water en een lieflijk uitzicht op Oud-Zuid. Omdat er zoveel interessante gerechten op de kaart staan is het een klein gevalletje keuzestress (op de positieve manier), maar dan is vragen naar een mixje van the waiter's favorites altijd mogelijk. En dat is dan ook wat we doen. We krijgen een heerlijke plank voor ons met een mix van vlees en visgerechten, waarvan de sushi er voor ons echt uitsprong. Dus sushi-liefhebbers: Harbour Club is een aanrader. Ook vega's kunnen hier prima terecht! Het personeel is bijzonder vriendelijk – wat maakt dat het een prettige plek is om te vertoeven. Reserveer wel effe een plekje, het kan druk zijn bij deze populaire hotspot.

HEBBEN Je glamourleven is niet compleet zonder deze Oh Mon Dieu! geurstokjes van L’Objet. Voor 69 euro heb je 60 stokjes (ruikend naar rozen en jasmijn) en een dot van een wierookhouder. 

BEZOEKEN Er waait een tropische wind door Amsterdam: Hula Hula. De romantiek van een tikibar gecombineerd met de Hawaïaanse keuken (tropische ingrediënten en een weelde aan zeevruchten). Een lust voor het oog is de kleurrijke cocktailbar waar je klassieke Mai-Tais kunt krijgen, maar ook een sharing cocktail in XL-schatkist. Wil je een zorgeloze, en smakelijke avond? Dan is dit jouw plek. 

GAAN In ‘List, Shaffy & Piaf’ zingt Renée van Wegberg het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. De brunette wordt begeleid door vier muzikanten en speelt geen rol, maar is te zien als zichzelf: persoonlijk en kwetsbaar. Vanaf 18 september.

Laatste nieuws

Zie ook