Pose! Hertoginnen Kate en Meghan staan altijd hetzelfde en dit is waarom

Pose!

Bijna elke beroemdheid heeft een go-to-pose au public, bij een royal is dat niet anders. "Wat gebeurt er als je veel staat? Je hebt een go-to-move, iets waardoor je je op je gemak voelt en het een gewoonte wordt", aldus lichaamstaalexpert Blanca Cobb.

LEES OOK: Dít is de favoriete houding van de koning

Meghan

"Tijdens meeste gelegenheden heeft ze haar handen over haar ribben heen geklemd en haar ellebogen steken naar buiten. Het is in evenwicht, verfijnd én doelgericht. Voor Meghan heeft 'haar houding' een paar doelen. Het is bijna als een onzichtbaar schild, als een barrière om zichzelf te beschermen. Haar handen zijn zo geklemd om zichzelf wat meer troost en zekerheid te geven wanneer ze in de schijnwerpers staat", vervolgt Blanca. 

In mei 2018 werd gemeld dat Meghan maar liefst zes maanden aan "hertoginlessen" zou volgen met de hulp van senior assistent The Queen Samantha Cohen. "Het zal zes maanden luisteren zijn", zei een bron destijds. "Ze is op zoek naar advies van verschillende mensen. Ze gaat door met nederigheid. Het zal echter niet stil zijn. Het wordt een erg druk kantoor. Ze heeft elke dag van haar leven gewerkt. Ze is gewend aan een veeleisend schema. "

Kate

Maar niet alleen Meghan heeft zichzelf een houding aangeleerd. Ook hertogin Kate heeft er eentje. Haar handen zijn meestal wat lager. "Het is een gepolijste look. Haar handen wapperen niet in de wind, ze houdt ze bij elkaar."

 

BRON: BLANCA COBB, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws