Verloofde Jennifer Lopez voor half miljoen aan spullen beroofd

Een duur avondje werken voor Alex Rodriguez.

Lees ook

Een duur avondje werken voor Alex Rodriguez. De verloofde van Jennifer Lopez was afgelopen zondag in San Francisco, waar hij voor het Amerikaanse sportkanaal ESPN verslag deed van een honkbalwedstrijd van de San Francisco Giants. Zijn huurauto werd opengebroken, waarna de dieven voor een half miljoen dollar aan juwelen en electronica buit maakten. Dit meldt The San Francisco Chronicle.

LEES OOK: Dankzij deze fullbody work-out blijft Jennifer Lopez in vorm

Terwijl A-Rod met zijn collega's aan het eten was in een nabij gelegen restaurant zagen de dieven hun kans schoon. Volgens een politieman zouden er onder meer een camera, een laptop, een tas en een aantal juwelen gestolen zijn, die tezamen een behoorlijke hoge waarde hadden. Hoewel de politie van San Francisco wegens privacyredenen de naam van het slachtoffer niet vrij mag geven, is door verschillende bronnen aan de krant gemeld dat het hier om Rodriguez gaat.

Vertrouwelijk onderzoek

De inbraak zou gepleegd zijn ten tijde van het etentje tussen 9 en 11 uur 's avonds. De zaak wordt momenteel onderzocht en is vertrouwelijk gemaakt, wat inhoudt dat slechts een aantal aangewezen personen bij het onderzoek betrokken zijn.

Een woordvoerder van Alex laat aan People weten dat het bedrag dat genoemd worden "enorm overdreven is". A-Rod voegt er zelf nog aan toe: "Ik ben verdrietig een aantal persoonlijke, onvervangbare spullen te zijn kwijtgeraakt door deze inbraak. Ik hoop dat de politie camerabeelden heeft en er alles aan zal doen om mijn bezittingen terug te vinden."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

 

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook