Amanda Balk tóch weer terug bij ex-man

Dit zag niemand aankomen..

Lees ook

Begin dit jaar besloten Amanda Balk en Stavros Tsatsos, na een paar maanden huwelijk uit elkaar te gaan. De reden? Manlief werd opgepakt omdat hij in het bezit was van een grootschalige hennepkwekerij in Wassenaar. Deze breuk bleek van korte duur, want de manager van Amanda komt nu met onverwachts nieuws.

LEES OOK: Amanda Tsatsos-Balk: ‘Ik ben geen oppervlakkig persoon door hoe ik leef en hoe ik eruitzie’

Statement

Haar manager begint: "Amanda en Stavros gaan proberen er samen uit te komen. Ze is tot de conclusie gekomen dat zij getrouwd is met Stavros om duizenden verschillende redenen. Ze ziet al deze redenen nog steeds in hem, ondanks zijn fouten. Op basis daarvan vindt ze het de moeite waard om hem nog een kans te geven zich te bewijzen." 

Verdachte

In januari was het Amanda zelf die op Instagram haar verhaal over de scheiding deed. "Het vertrouwen is kapot en dat valt helaas niet te repareren", schreef de realityster bij het bericht.

"Ik ben onlangs getrouwd met een lieve man die werkte in het vastgoed en in de horeca, die een goede stiefvader voor mijn dochter was en een grote liefde voor mij. Maar onlangs is gebleken dat hij daarbij ook dingen in het geheim deed. Ik was daardoor verrast, overdonderd en heb veel verdriet hiervan."

Na zijn arrestatie blijkt ook Amanda verdachte in de zaak te zijn. Ze zou haar man volgens de rechtbank hebben ondersteund in het witwassen. 

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook