WIN: tickets voor de show van Trijntje Oosterhuis!

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang household name in (bekend) zingend Nederland.

Lees ook

Trijntje Oosterhuis is al jarenlang household name in (bekend) zingend Nederland. En ze stoomt maar door! Daarom is er nu een nieuw album én een nieuwe clubtour. Voor die laatste mogen we twee kaarten weggeven.  

De zangeres gaat terug naar waar het allemaal begon, Amsterdam, begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. ‘Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Album

Op Trijntje haar nieuwe album (dat dit voorjaar nog zal verschijnen) schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jett Rebell. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: dezelfde muzikale roots en een grote passie voor muziek.

Tourdata

– 12 oktober Patronaat, Haarlem
– 18 oktober 013, Tilburg
– 01 november Grenswerk, Venlo
– 15 november Hedon, Zwolle
– 16 november Neushoorn, Leeuwarden
– 23 november TivoliVredenburg, Utrecht
– 29 november Luxor Live, Arnhem
– 30 november Gebr. de Nobel, Leiden
Kijk voor alle data en ticketlinks in de agenda.

Bestel het album Dit Is Voor Mij hier
Meer informatie op:  www.trijntje.nl.

Zo maak je kans op Trijntje tickets via Beau Monde

– Like ons op Instagram
– Vul onderstaand winformulier in. LET OP: Geef daarbij aan naar welke show je wil!!

Laatste nieuws

Zie ook