Zien: het pasgeboren zoontje van Kimberly Klaver

Hiep, hiep, hooray! Kimberly Klaver laat via Instagram weten te zijn bevallen van haar eerste kindje.

Lees ook

Hiep, hiep, hooray! Kimberly Klaver laat via Instagram weten te zijn bevallen van haar eerste kindje.

LEES OOK: Sudocrem: niet alleen voor babybillen

Zoontje

De kersverse moeder beviel gisteren van haar zoontje Julius Laurens Alexander van den Bergh, waarvan ze gelijk een paar lieve foto's deelt. "Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man", schrijft de blondine. 

Dankbaar

Verder bedankt ze haar lieve vriend Michel. "Vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht, echt alles. We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen.'' Awww!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gisteren 1 Juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh.✨ Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed.Zo trots op deze kleine sterke man.???? Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!) En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht,echt alles.???? We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen.?? En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld. ✨❤️ #blessed #son #Julius #pureliefde

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook