Zoet: Beckham’pjes zien Engelse voetbalvrouwen winnen

Het was vader en dochter o'clock bij de Beckhams!

Lees ook

Het was vader en dochter o'clock bij huize Beckham. Het jongste telg van het gezin, dochter Harper, mocht met papa David op date. Het werd – heel toepasselijk – een voetbaluitje!

LEES OOK: Relatie David en Victoria Beckham niet altijd even makkelijk

Tja, als je vader een groot voetbalheld is, dan is de kans groot dat je in een voetbalstadion terecht komt. Zo mocht 7-jarige Harper voor aanvang de voetbalsters ontmoeten. Haar vader deelde via zijn Instagram foto's en filmpjes van een trotse dochter. "Zoveel geluk dat we de meiden voor de grote wedstrijd vanavond even mochten zien. Als voetballer weet ik precies hoe het voelt om mee te doen aan dit soort toernooien en hoe belangrijk steun vanuit het thuisfront is," schrijft de oud-voetballer. 

David en Harper zagen Engeland afgelopen donderdag Noorwegen verslaan tijdens het WK Vrouwenvoetbal. De Engelse dames wonnen met 2-0 en plaatsten zich daarmee in de halve finale aanstaande dinsdag. Wie hun tegenstander wordt, is nog even afwachten.

Vol lof

David vervolgde: "Ik wilde tegen ze zeggen hoe trots we allemaal zijn op alle spelers. Ze doen het ongelofelijk goed en het hele land staat achter ze. Zoals je ziet was Harper heel erg blij om het team te ontmoeten en ze heeft heel veel zin in de wedstrijd. Kom op Engeland!" Aah, cute!

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook