Beau Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

HEBBEN
Omdat we tegenwoordig leven in een wereld waarin foto's en video's een soort standaard zijn geworden in je lifestyle, hoort daar ook een smartphone bij die je daarvoor gebruikt. En waarom zou je dan niet investeren in een smartphone from heaven: de Huawei P30 Pro. Deze heeft veel opslagruimte, veel camera’s en een accu die er een flink tijdje mee doorgaat. En tja, wat kun je met deze camera's niet?  De wereld ligt aan je voeten met de de zoomlens, voor 5x optische en 10x hybrid zoom, een 40 MP Super Sensing Camera, een 20 MP groothoeklens en een Time of Flight-lens. Overigens eindelijk ook een telefoon waarmee je bij slecht licht alsnog mooie foto's kunt maken! Definitely een topper op het gebied van smartphone-fotografie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De #HuaweiP30 is classy in original black. #RewritetheRules

Een bericht gedeeld door Huawei Mobile NL (@huaweimobilenl) op

BEZOEKEN
Unseen Amsterdam, het fotografie-evenement dat vorig jaar meer dan 25.000 bezoekers trok en ook dit jaar weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse fotografie presenteert, huist van 20 tot 22 september in Amsterdam op het Westergasterrein. Aan deze achtste editie nemen 53 internationale galeries deel. Het ambitieuze programma omvat verschillende, deels ook nieuwe en gecombineerde benaderingen van fotografie. Wederom is er de Fair met deelnemende galeries, er zijn tentoonstellingen, Onsite Projects, de Bookmarket, de Living Room met een driedaags sprekersprogramma, een City Programme en verschillende Talent Development Programmes. 

ZIEN
Op 14 juli gaat om 21:00 uur het derde seizoen van Revenge Body with Khloé Kardashian in première op TV-zender E! Het derde seizoen van Revenge Body with Khloé Kardashian bestaat uit een nieuwe groep mannen en vrouwen die de kracht vinden om zich niet alleen aan zichzelf te bewijzen, maar ook aan de mensen die een slechte invloed hebben gehad op hun leven. Model, TV-persoonlijkheid, moeder en auteur Khloé Kardashian begeleidt samen met haar team van gezondheid-, schoonheid-, en stijlexperts de deelnemers en geeft hen de motivatie en hulp die zij nodig hebben om een betere versie van zichzelf te worden. Dit seizoen beleven de kijkers opnieuw de bijzondere reis die deelnemers afleggen wanneer zij hun pijn omzetten in kracht door hun emotionele en fysieke transformaties. Met de hulp van Khloé en haar toegewijde trainers gaan deelnemers de strijd aan met hun worstelingen om tot de ultieme verlossing te komen..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready for these mind, body, and soul transformations?! ? #RevengeBody returns with an all new season on July 7th!

Een bericht gedeeld door E! Entertainment (@eentertainment) op

ETEN
Bij Bardak zijn vegan gerechten niks nieuws. Mushroom shawarma, baked cauliflower, burnt eggplant… Ze spelen elke dag een grote rol op het menu. Maar op maandag krijgen de vegan gerechten een absolute hoofdrol tijdens Vegan Monday. Bardak serveert dan een speciaal menu met nóg meer keuze. En altijd de vertrouwde smaken van Tel Aviv. Dit is tevens een goed moment om de voorraad groentes weer even aan te vullen na dat wilde weekend. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arais, falafel pita or mushroom shawarma? All ready for delivery or takeaway. What do you prefer? #bardakamsterdam #organizedchaos

Een bericht gedeeld door BARDAK (@bardakamsterdam) op

KOPEN
Het organic en sustainable skin care merk Dr Jackson's heeft drie nieuwe massage oliën. Die zo geformuleerd zijn dat ze op de meest natuurlijke en effectieve manier voor de huid zorgen met behulp van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. 'Expedition'revitaliserend: werkt synergetisch door het lichaam te revitaliseren en de geest te verlevendigen, 'Detox', zuiverend: reinigt en zuivert je lichaam, waardoor je een hernieuwd gevoel van harmonie en welzijn krijgt en 'Relax', kalmerend: werkt kalmerend, verbant stressgevoelens en zorgt er voor dat je heerlijk kunt resetten en ontspannen. We love it!

Laatste nieuws

Zie ook