Fittie: Rob Lowe zegt onaardige dingen over prins William

Kom niet aan de haarlijn van de beoogd troonopvolger!

Lees ook

In de categorie 'Lekker Belangrijk' heeft acteur Rob Lowe het aan de stok gekregen met Royal Twitterstan, na commentaar op de kaalheid van de beoogd troonopvolger.

Rob, zelf in het bezit van een volle kop haar, bespotte in de Daily Telegraph Williams euh… hoge voorhoofd. Hij zei dat het haarverlies van William 'traumatisch was om te zien' en suggereerde dat iemand maatregelen had moeten nemen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rob Lowe (@robloweofficial) op

"Ik wil maar zeggen: de toekomstige koning van Engeland heeft zichzelf kaal laten worden. Bij het eerste teken dat een enkele haar van mij dreigde uit te vallen, lag ik al aan een infuus met haargroeimiddel. En dat ben ik de dertig jaar erna blijven doen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rob Lowe (@robloweofficial) op

Het kan niet ontkend worden dat Rob dol is op zijn haar. Nou, alle Cambridge-fans woedend, fittie op de socials, veel gedoe over weinig haar. Rob lichtte zijn opmerking toe bij Good Morning Britain en gaf aan dat het meer zei over zijn eigen onzekerheid dan over wat dan ook. "Wat ik wilde zeggen was: hier is een gast die helemaal goed in zijn vel zit en tevreden is met hoe hij is. En aan de andere kant heb je mij, iemand die niet eens kan kijken naar een kalende andere man zonder nóg narcistischer te worden en de Propecia intreveneus te willen toedienen bij mezelf."

Hij omschreef het 'incident' als 'twee landen verdeeld door een gezamenlijke taal' en bezwoer iedereen dat het niets zei over William: "Hij is een dekhengst. Ik ben dol op hem. Hij is geweldig." FFS stop talking, Rob. 

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook