Het bewijs: grumpy prinsjes zijn het leukst

'I'm a prince, get me out of here.'

Lees ook

Alle emancipatie ten spijt, zijn het toch vooral de prinsjes die op officiële momenten volkomen zichzelf zijn. En dat is vaak hilarisch.

Kinderen zijn kinderen, royal of niet. Dus geen zin = muiten, ook al roept je prinsessenmoeder dat het maar 'heel even' duurt en probeert je prinsenvader je om te kopen met de belofte aan een ijsje als je 'heel even' gezellig meedoet. Meisjes als prinsessen Josephine, Athena, Charlotte en Estelle lijken wel lol te hebben in alle aandacht. De jongens van hun lichting zijn stuk voor stuk adorable, maar aanzienlijk minder gediend van fotografen en niet van plan zich zomaar te schikken, kijk maar.   

Dat gedoe met die koetsen en kostuums voor de Nationale Dag was tot daaraan toe voor prins Oscar van Zweden. Maar dat ie zijn eerste kostuum aanmoest, was duidelijk de dealbreker. Check even zijn opa, koning Carl Gustaf: Oscar heeft het niet van een vreemde. 

Oscar getuigde al vanaf het eerste moment dat hij een open boek is…

…en totally zichzelf is.  

'Serieus, mam – wat dóe ik hier?'

Trooping The Colour 2019 en een Triple Whammy van drie prinsen in een dipje: Louis, George en William. En het achterneefje links lijkt ook niet blij.  

Met name George heeft nooit veel moeite gehad met laten weten wat hij nu écht van de situatie vindt #grappig!

Ook bij prins Sverre van Noorwegen is vaak al snel duidelijk wat hij ergens van vindt. 

James, burggraaf Severn en zoon van prins Edward en gravin Sophie van Wessex, ziet het balkon van Buckingham Palace niet echt als zijn natuurlijke habitat.

En ook prins Vincent van Denemarken bepaalt zelf wel wat ie leuk vindt #goals

 

Foto's © PPE Agency, ANP, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook