Dít is de Britse BFF van hertogin Meghan

Izzy is zó discreet dat er bijna niets over haar bekend is.

Lees ook

Veel vriendinnen heeft de hertogin van Sussex nog niet, maar er is er eentje waar ze altijd op kan rekenen en dat is Izzy May.

De inner circle van hertogin Meghan bestaat vooral uit Amerikaanse dierbaren, zoals Serena Williams en Jessica Mulroney. Amal Clooney is een nog vrij recente aanwinst, George verklapte laatst hoe ze vrij dicht bij elkaar wonen en over en weer bij elkaar gaan eten.

Meghans rots in de Britse branding is echter Izzy May, bevriend met Soho House directeur Markus Anderson die weer close is met Meghan (hij speelde een forse rol in haar kennismaking met prins Harry). Izzy was degene die Meghan voor haar verloving met prins Harry wegwijs maakte in Londen en haar zoveel mogelijk vertrouwd maakte met Harry's kennissenkring. Bij het huwelijk van Harry en Meghan zat ze zo'n beetje eerste rang. 

Izzy doet niet aan social media en is de discretie zelve, wat haar ook een favorietje van de Yorkies maakt. Ooit deed ze PR voor Burberry, tegenwoordig werkt ze voor de Beckham BV. Kans op een peetouderschap van Baby Archie: groot.

 

Foto's © ANP

Laatste nieuws

Zie ook