WIN: 5×2 bioscoopkaarten voor Rocketman

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton.

Lees ook

Taron Egerton is Sir Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het ongecensureerde verhaal over Sir Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

We geven je nu de kans om deze te gekke film in de bios te zien, want je kunt kaarten winnen op Beaumonde.

Invullen maar!

Win een bioscoopticket + een ticket voor je vader/moeder/vriend/vriendin/oom/tante/wie je dan ook wil meenemen. Het liefst natuurlijk iemand die lekker hard kan meeblèren. Om te winnen vul je onderstaand winformulier in. Deze actie duurt tot 16 juni 2019. Over de winnaars wordt niet gecorrespondeerd.

Laatste nieuws

Zie ook