Winners & Losers: de week in Royal Fashion

Fijne tiara's, hier en en daar een fashion faux pas en een onbetwiste winnaar.
Winners & Losers: de week in Royal Fashion

Terugblik op de dreamy en not so dreamy outfits van een week vol werkbezoeken, een concert en een staatsbezoek.

Best in Dynasty: Melania

Toegegeven, het had een béétje een Alexis Carrington Colby gehalte, maar toch: de First Lady weet wat powerdressing à la de jaren tachtig is, in onder andere Burberry, Dolce & Gabbana, Dior en Givenchy.

Best & Worst in Ivanka

Ivanka Trumps pakje van Alessandra Rich was een hot mess van peplums, plissés, zakken, pofmouwen en een glittergesp. Dit zou haar moeder Ivana hebben gedragen in 1984. Just no. Ze herpakte zich voor het diner in een fraaie blauwe Carolina Herrera die door de doorknoopsluiting iets moderns en fris had. Voor het diner in Winfield House droeg ze een witte off-the-shoulder (designer onbekend) waar niets mis mee was, maar ook weer 80s Feelz had. Hmm.  

Best Supporting Ruches: Kate

Nu de hertogin van Cambridge twee belangrijke ordes een plekje dient te geven, zal ze veel vaker wit dragen naar een staatsdiner. Het gaat niet om de jurk, maar om de versierselen, dus de ruches op deze McQueen leggen het af tegen de Familie Orde en de Victoriaanse Orde.

Missertje: Máxima

Het komt zelden voor dat koningin Máxima de plank misslaat. En zelfs dán is wat ze draagt nog wel grappig, zoals deze Oscar de la Renta. Maar dit is meer een jurk voor een etentje op Spetses of om in Buenos Aires de tango in te dansen dan voor een congres #monakeizerthrowingshadefromtheback.  

Kan beter: Marie

Door de vijftigste verjaardag van haar man prins Joachim had prinses Marie van Denemarken een ware feestweek, waar ze nu werkelijk niets fashionable opwindends uit wist te slepen: ook deze Christopher Kane overtuigt niet echt. Vanavond een laatste kans om te schitteren bij het feestelijke diner. Fingers crossed.

Winnaar: Camilla

Als je er op je 70ste sprookjesachtig kan uitzien in een witte jurk van Fiona Clare, terwijl je tegelijk de president van de Verenigde Staten aan het lachen maakt...

...en knipoogt naar de pers...

...dan ben je de Absolutely Fabulous One van de week. Go Camilla!  

Foto's © The Royal Family, BSR Agency, The White House, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f68976a567ba', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws