Dress-time! Royals in midi-jurken

It's show time!

Lees ook

Waar de prinsessen en koninginnen zijn, vind je glamour. Ondanks dat er een heel team aan stylisten achter ze staat, weten de dames echt wel wat wel en niet kan in modeland.

LEES OOK: Say yes to the royal mini-dress!

De Midi

Jurken zijn er in allerlei soorten en maten: mini, midi en maxi. Voor iedere royal wat wils! Ditmaal brengen we de 'midi-dress' aan het licht. Dit zijn rokken en jurken die net op de knie of over de koninklijke knie vallen. De adellijke vorstinnen zien eruit om door een ringetje heen te halen én zijn geheel gestyled volgens de laatste trends! You go girl!

Kate Middleton - royal look

Hertogin Kate vond de trend twee jaar geleden al uit. Fashionqueen in hart en nieren.

Gravin Alexandra pakte uit in haar zwarte midi tijdens de viering van haar ex, prins Joachim, zijn vijftigste verjaardagsfeestje

Letizia trok wat luchtigs uit heur kast tijdens de boekenfair in Madrid. Je moet wat met de Spaanse temperaturen. Ze koos voor een midi-rok in spijkerstof van Hugo Boss en pastelgekleurde sandaaltjes met hak van het merk mint&rose

Koningin Máxima heeft geen modelessen meer nodig. Ze maakt zelden een modemisser en kleedt zich up-to-date volgens de laatste trends op het gebied van mode. Zo ook tijdens haar openingstoespraak ter gelegenheid van de Global Entrepreneurship Summit 2019. De jurk met opvallende mouwen scoorde ze bij Oscar de la Renta.

Koraal voor prinses Mary van Denemarken tijdens een trip naar Zuid-Korea. De prinses is zo te zien helemaal klaar voor de zomer in Marc Jacobs.

LEES OOK: Royal Fashion: is prinses Mary zuinig of gewoon lui?

Metallic en pastel én een midi! Deze trendcombinatie viel bij Eugenie goed in de smaak..

… ze was echter niet de enige wie van de midi-trend gehoord had. Haar tante Sophie lustte er ook pap van. 

Kroonprinses Victoria staat bekend om haar bloementjesliefde. Ditmaal pakte ze uit met een rok en top van dezelfde print van het Scandinavische Samsoe & Samsoe. Een lekker koopje, want de rok kost €129.

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook