Trump: “Harry & Meghan zijn geweldig koppel”

Hij mag dan wel vrijwel altijd chagerijnig kijken, Donald Trump heeft gelukkig wel wat goede woorden over voor Harry & Meghan.

Lees ook

Hij mag dan wel vrijwel altijd chagrijnig kijken, Donald Trump heeft gelukkig wel wat goede woorden over voor Harry & Meghan.

LEES OOK: De zusjes Trump, een wereld van verschil

In het programma Good Morning Britain zei hij vanochtend dat hij de hertog van Sussex 'een geweldige kerel' vindt en de hertogin 'ontzettend aardig'. Maar goed, hij had dan ook wel wat goed te maken aangezien hij Meghan eerder 'gemeen' had genoemd in een interview. Daarom zette Trump even een paar tandjes bij en kwam hij met de volgende quotes op de proppen:  „De koninklijke familie is erg aardig. Prins Harry nam flink de tijd om met Ivanka en mijn gezin te praten. Hij had niet aardiger kunnen zijn. Ik vind hem geweldig.”

Gemeen

Hij ontkende Meghan ooit gemeen te hebben genoemd maar te hebben gezegd dat Meghan gemeen deed over hem. „Maar het is oké als ze gemeen deed, het is niet goed als ik gemeen doe tegen haar, maar dat deed ik niet.” Koninklijk getouwtrek dus.

Menselijk

Overigens is een staatsbezoek natuurlijk het toppunt van plechtige bijeenkomsten en protocollen, maar er zijn ook altijd wel wat menselijke momenten. We zetten de leukste encounters van de Trumps en de Windsors nog even op een rij in dit artikel!

BRON: GOOD MORNING BRITAIN, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook