Heftig: mannen breken botten om liefde te vinden

Bizar!

Lees ook

Het is de nieuwste trend op cosmetisch gebied volgens de experts. RTL Boulevard meldt dat sommige mannen bereid zijn om hun botten te laten breken. Gewoon, voor een strakkere kaaklijn bijvoorbeeld. Auch!

LEES OOK: Borstvergroting gaat gruwelijk mis: vrouw eindigt met vier borsten

Tip van de dag

New York Times schreef onlangs in een artikel dat mannen elkaar aanmoedigen om ditzelfde te doen. "Alles om betere looks te krijgen, waardoor ze gemakkelijker kunnen scoren op liefdesgebied." Vervolgens bewerken ze elkaar foto's om zo te laten zien wat er allemaal mogelijk is en wat ze willen veranderen.

"De mannen dromen ervan dat ze in het perfecte plaatje passen qua verhoudingen, met een stevige kaaklijn en mooie neus en voorhoofd. Ze willen echt een mannelijk uiterlijk," aldus plastisch chirurg Felicia SmitsDe mannen hebben volgens haar een onrealistisch beeld: "Ze hebben ontzettend hoge eisen. Ze denken dat ze door de esthetische verbetering totaal veranderen."

Prijskaartje

Zo'n 18.000 kost zo'n behandeling. Hierbij worden de botten gebroken om zo de vormen van het gezicht blijvend te veranderen. 

Bekijk het fragment HIER.

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook