Touriya Haoud: ‘Alle mannen onder de 35 zijn useless’

“Ik ben helemaal afgekickt van bad boys!”

Lees ook

TOURIYA HAOUD viel onder meer voor players Guillaume Zarka (yep, de ex van Sylvie) en rapper Jalal Oba. “Ik ben helemaal afgekickt van bad boys!”

tekst ANETTE DE VRIES

Altijd al een zwak gehad voor bad boys?
“Helemaal niet! Mijn ex Martijn Lusink was een nette jongen, net als Greg. Dat is een echte Texas boy. Een gentleman. Lief, rustig, beschermend, christelijk.”

Na je scheiding werd het wat ruiger.
“Ik kreeg toen wat met een Mexicaanse jongen uit Santa Barbara, een restaurant- eigenaar. Hij kwam sophisticated over, maar de bad boy in hem was een vreemdganger. Dat was meer in de categorie: playboy-achtige foute man. Mijn andere ex Sebastian, eigenaar van een beachclub op Mykonos, was ook een player. Ik kreeg van mensen te horen dat hij me bedroog. In mijn hart wist ik het ook, maar je denkt dat je hem kunt veranderen. Dat hij dat bij jou niet doet. Maar nee. Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger.”

Toch bleef je hangen. “Ik nam het niet zo serieus, terwijl het wel iets is om serieus te nemen, want het maakte me onzeker. Ik zocht het bij mezelf: wat doe ik verkeerd? Maar het heeft alles met hen en niets met jou als vrouw te maken. Het heeft lang geduurd voordat ik dat begreep.”

Je hebt ook een fling gehad met Guillaume Zarka, de ex van Sylvie. Is dat niet ook een fouterik? “Zarka is zeker een bad boy! Ik heb even een moment gehad dat ik hem leuk vond, maar voor mij was het een afknapper om te zien hoe hij met vrouwen omging. Ik dacht: nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee. Pfff, er zijn zoveel vreemdgangers op deze wereld. Vrouwen denken dat Zarka geld heeft. Nou, dat valt ook wel mee. Maar types als hij zijn charmant. Vrouwen zijn toch zwak. Die trappen erin.”

Later volgde de rapper Jalal Oba, wat was je zwak voor hem? “Toch dat stoere, bad boy-achtige. Ik had een rol in zijn clip ‘Verdwalen’ en viel voor hem toen ik hem in de studio bezig zag. Hij heeft iets stouts, maar ook iets liefs. Dat gaf me een adrenalinekick. Hey, we all make mistakes.”

Waarop is het stukgelopen met Jalal? “Uiteindelijk stonden we gewoon te verschillend in het leven. Hij houdt van uitgaan en snelle auto’s. Voor mij was het even alsof ik in een film zat, maar op een gegeven moment was het klaar. Het was gedoemd te mislukken tussen ons. Een tijdbom. Een vrouw als ik kan hij sowieso niet aan. Hij heeft een gehoorzaam meisje nodig, niet iemand die zegt: ‘Mond dicht, jij gaat mij niets vertellen.’”

Ben je nu single? “Nou ja, ik ben aan het daten. Maar ik moet je eerlijk zeggen: wel op een andere manier. Mijn laatste relatie, met Jalal, is een wijze les geweest. Ik gaf om hem, maar ik moet bij het type man blijven wat bij mij past: sophisticated, gedreven, een world traveller. Ik wil een man die de stiefvader van mijn kinderen zou kunnen zijn. Niet iemand die van feesten en drinken houdt. Dat is geen goed voorbeeld voor kids.”

Foute mannen, ze komen in allerlei soorten en maten. Van de players en de boefjes tot de narcistische zakenman en psychopaat. Chimène van Oosterhout, Yvonne Coldewijer en Touriya Haoud doen een boekje open in de nieuwe Beau Monde. Vanaf vandaag in de winkel!

Laatste nieuws

Zie ook