Monaco: royals maken catwalk van F1

Wat nou Formule 1? Die F staat duidelijk voor Fashion 1!

Lees ook

De Grand Prix van Monaco is op zich altijd al een redelijk hysterisch festijn, gezien de race door de smalle straatjes. Maar de aanwezige royals maakten het dit jaar toch Next Level.

Charlene  

Prinses Charlene begon bescheiden aan de festiviteiten, in een kaki pak…

…switchte later naar designer jeans en een witte blouse…

…met een sjaaltje dat totally not prinses Char was en schoenen waar ze ook niet eerder op gespot is.  

Later herstelde ze zich in rood met donkerblauw – een combinatie die Hare Doorluchtige Hoogheid enorm flatteert.

Saving the best for last werd het high fashion Akris voor de prijsuitreiking. Charlene (GOT's Brienne-vibes, non?) is dol op dit merk…

…en kan de totale verwarring van dit ontwerp (pak? Halve jurk? Habijt?) hebben.

Dit was wel even heel grappig, die zucht!

En nu willen we alles van dit binnenpretje weten.

Als afsluiting droeg ze op het gala nog deze rode japon: zulke eenvoudige lijnen, meer 'Charlene' wordt het niet.

Tweeling  

Prins Albert nam ook Les Adorables op sleeptouw. Prins Jacques heeft een groeispurt achter de rug en droeg een nieuwe coole zonnebril…

…en prinses Gabriella (rechts) was passend gestyled in Grand Prix stijl, mét nieuwe shades. Het andere meisje is Kaia Rose Wittstock, nichtje van prinses Charlene's kant van de familie.

Prins Jacques werd, als een echte man van de wereld, ook nog in een lichtblauw colbert gespot, met dames naast zich en op de achterbank. 'Mediterranee, zo blauw, zo blauw.'  

Zweden

Prins Carl Philip van Zweden was overgekomen met zijn vader koning Carl Gustaf, uitgerust met zijn vertrouwelijke koninklijk-knorrig blik. Alle heren kennen de magie van een goed donker maatpak en poseren met de schouders naar achteren.

Beatrice

Van de afdeling 'Prinses Caroline' bespraken we gisteren al schoondochter Tatiana. Naast Tat in rood met strepen en meer (that's how she rolls) Caroline's andere schoondochter Beatrice Borromeo, in een zeer klassiek fifties japonnetje van Dior dat een knipoog leek te zijn naar de stijl van prinses Gracia.  

India

Tatiana – ze verdient bonuspunten voor deze hartjesbril – en Andrea hadden hun oudste twee kinderen meegenomen. India droeg een Pepa & Co jurkje in prinses Charlotte-stijl met sassy rode sokken en Sacha zag eruit als zijn vader op een doordeweekse dag, compleet met paisleyprint.

Alexandra

Jongste dochter prinses Alexandra van Hannover (in vermoederlijk een Zimmerman) was er ook, mét haar vriend Ben Sylvester wiens nieuwe korte kapsel hem promoveert tot de categorie Leuk Opgedroogd.

Carolina

Er is op zo'n moment altijd wel iemand die de dresscode weer iets te letterlijk neemt en meer in een kostuum dan in kleding aankomt.

Dit jaar was dat prinses Carolina van Bourbon-Twee Siciliën, onnavolgbaar in een jurk die van haar een Royal Pitpoes maakte.

Camilla

Caroline's moeder prinses Camilla had het stijlmemo wél gekregen en arriveerde op het gala in dit zeer klassieke, zeer fraaie bloemetjesgebeuren, met spannende doorkijkjes en inner side boob want zo braaf is Camilla nu ook weer niet.

 

Foto's © Palais Princier, PPE Agency, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook