Prinses Olympia slaagt (vrij sexy) voor universiteit

Beetje koekjes eten, kleuren en denken over je persoonlijke potentie, van die dingen.

Het is een mirakel, gezien de vele vakanties, feestjes en modellenklusjes die prinses Maria-Olympia van Griekenland de afgelopen jaren heeft afgehamerd. Maar ze is toch echt geslaagd voor New York University Gallatin School of Individualized Study.

De prinses, dochter van kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland, begon haar leven als student aan New York's Parsons School of Design, maar dat programma was toch iets te, euh, pittig, zodat ze switchte naar Gallatin, waar men een buitengewoon vrijblijvend lesprogramma heeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Zo hoeven studenten slechts 25% van hun cursussen aan de school zelf te volgen, bestaat het tweede jaar uit onder andere het schrijven van een Intellectuele Autobiografie en gaat het uiteindelijk vooral om in hoeverre een leerling zijn of haar interesses voldoende heeft uitgediept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Die interesses mogen zo persoonlijk zijn dat er geen daadwerkelijke toetsing is, studenten slagen (of zakken) in het vierde jaar in een gesprek over wat ze geleerd en gelezen hebben binnen de richting die is gekozen. En dat mag ook beeldig zitten op een stoeltje en tegelijk schoenen aanprijzen zijn, als het maar goed onderbouwd is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Class of 2019 !!!

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Harvard it ain't, maar wel echt een opleiding voor buitengewoon welgestelde artsy centennials die nog niet zo goed weten wat ze willen met hun leven. Of niet de prikkel hebben om financieel zelfstandig te worden dankzij een trustfonds) en tijdens hun studie ook graag koekjes eten en met kleurboeken bezig zijn ('Cookies and coloring' is daadwerkelijk een activiteit, net als bodypainting).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Maria-Olympia weet al wat ze nu gaat doen: "Op vakantie!"

 

Openingsfoto © BSR Agency

Laatste nieuws