Hoppa! Hertogin Kate zwiert haar tuin in

Schattige nieuwe foto's van de kleine Cambridge'jes!

Lees ook

Morgen gaat de Chelsea Flower Show (CFS) open voor het publiek, maar vandaag geeft hertogin Kate al een kijkje in de speciale beleeftuin die ze heeft ontworpen voor de beroemde expo. Hij wordt ook meteen even getest, door de kleine Cambridge'jes.

Vanavond brengt de Queen, beschermvrouw van de CFS zoals elk jaar een bezoek aan de tentoonstelling en krijgt daar een rondleiding, met wat Windsors assorti in haar kielzog. Kate zal daar zeker bij zijn: zij ontwierp samen met twee landschapsarchitecten een tuin die speciaal is ingericht om te spelen, met water te kliederen en de natuur te ontdekken.

"Iets waarin kinderen de tijd vergeten en volwassenen zich hopelijk de outdoor  avonturen uit hun eigen kindertijd herinneren," zegt de hertogin van Cambridge erover. "Dát moest het worden."

In de tuin bloeien onder andere eetbare bloemen en vergeet-me-nietjes, een lief eerbetoon aan de favorieten van haar schoonmoeder, prinses Diana.

De tuin heeft veel elementen van de tuinen bij Kensington Palace en Anmer Hall, waar de kleine Cambridges spelen…

…en die mochten dan ook als eersten het ontwerp van hun moeder testen. Prins George en prinses Charlotte, lekker op hun blote voeten in de beek.

Prins Louis blijkt inmiddels al heel goed te kunnen (weg)lopen.

Prins William lijkt hier de handboogmethode te hebben gebruikt om een fikkie te stoken, George heeft nog wat kritische vragen.

Louis was druk met bloemetjes, blaadjes en zijn moeder. 

Prinses Charlotte deed een koninklijk Miley Cyrus'je #wreckingball.

En toen wou Louis natuurlijk óók. Die tuin lijkt nu al een enorm succes te zijn. Well done, Kate! 

 

Foto's © Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook