Unicorns! Royals & Regenbogen

Met een vleugje eenhoorntrend wordt elke prinses nog wat prinsesseriger.

Lees ook

Alsof koningin of prinses zijn al niet sprookjesachtig genoeg is, trekken sommige royals er ook nog een regenboog bij aan. Hoe draag je de unicorntrend een beetje chic?

Máxima

Koningin Máxima droeg op Prinsjesdag 2018 deze draak-van-een-jurk van Luisa Beccaria. Het ontwerp was niet al te fraai in elkaar gezet en had eigenlijk alleen een beetje schwung in beweging. Maar toch: regenboogeffect.

Victoria 

Kroonprinses Victoria van Zweden was deze week in Vietnam en droeg daar dit regenboogje, vermoedelijk persoonlijk in de koffer gestopt door prinses Estelle die niet vies is van een beetje vrolijkheid.

Sarah

De Yorkies vormden rechts samen hun eigen Rainbow Train tijdens een familiebruiloft, met hertogin Sarah als aanvoerder in een regenboog die een beetje misselijk was. 

Kate 

Hertogin Kate heeft deze Gucci in de kast, die te ton-sur-ton is om echt totally unicorn te zijn, maar wel een ideaal instapmodel voor de trend is.

Queen 

De enige echte regenbooglover is natuurlijk de Queen, die met haar felle pakjes het hele land zou kunnen overbruggen.

En ze heeft ook nog eens een echte unicorn-factor: op de Royal Coat of Arms (het koninklijk wapenschild) staat een eenhoorn. Het mythologische dier is het nationale dier van Schotland.

Na de kroning van koningin Elizabeth in 1953 werden 'The Queen's Beasts' gecreëerd om haar achtergrond te illustreren: links de Engelse leeuw, rechts de Schotse eenhoorn onder één kroon.   

 

Foto's © ANP, The Royal Family, Getty Images, BSR Agency, Hollandse Hoogte, Queen collage via Vanity Fair

Laatste nieuws

Zie ook