Hilarisch: Moeder Gerard Joling over zijn vieze eigenschap

In een interview met Libelle zegt de moeder van de 59-jarige zanger erg trots te zijn om haar zoon, maar over één ding is ze niet erg te spreken.

Lees ook

In een interview met Libelle zegt de moeder van de 59-jarige zanger erg trots te zijn op haar zoon.

LEES OOK: Hilarisch: Gerard Joling wordt verward met koning Willem-Alexander

Na al die jaren in de entertainmentwereld is Janny Joling trots op haar zoon dat hij nog steeds zichzelf is. En hoopt dat dat niet gaat veranderen in de toekomst, al heeft ze er alle vertrouwen in. De 89-jarige heeft nog wel een wens voor Gerard. "Ik zou het heel leuk vinden als hij een keer een fijne vent tegenkomt, maar hij zegt dat hij daar te druk voor is. Hij is nooit thuis."

Gerard zelf vindt dat je nooit over jezelf kunt zeggen of iemand "gewoon" is gebleven of niet. "Ik wil het iedereen naar de zin maken, maar de een vindt je fantastisch en de ander moet niks van je hebben. Er zijn er genoeg die mij overdreven vinden en dat mag ook, ik snap het wel. Maar ik geloof niet dat ik onhandelbaar ben of lastig om mee te werken. Ik hoor altijd positieve verhalen terug."

Slechte eigenschap

Janny wenst niet alleen 'een fijne vent' voor haar zoon, ook wenst ze dat hij wat minder boeren en winden gaat laten op televisie. "Ik lig er niet wakker van, maar denk dan: moet dat nou? Ik zeg er wel wat van." 

BRON: LIBELLE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook