Anna Nooshin openhartig over reden gewichtsverlies

In een openhartige Q&A reageert Anna op een paar prangende vragen van haar fans.

Anna Nooshin does it all! Van presenteren tot aan vloggen, ze draait haar hand er niet voor om. Maar bij haar groeiende succes komt regelmatig ook kritiek kijken. En dan vooral rondom haar uiterlijk. In een openhartige Q&A reageert Anna nu op een paar prangende vragen van haar fans.

LEES OOK: Anna Nooshin gaat trouwen

DM's

Zo is vooral haar gewicht de laatste tijd een terugkomend onderwerp. Zo vertelde Anna eerder al in Glamour dat ze een tijdje zelfs DM’s ontving met mensen die zeiden dat ze anorexia had en naar de dokter moest. "Ten eerste: anorexia is een heel ernstige ziekte. Denk even na voordat je zoiets aan iemand toeschrijft. Er zijn heel veel vrouwen die daar enorm mee worstelen. Bij mij is dat niet het geval", reageerde ze toen.

Verdriet

Haar gewichtsverlies heeft dan ook een best logische verklaring. Zo vertelde ze dat ze voor haar moordende werkschema haar eetpatroon veranderde. "Minder zwaar en vet. Heel veel groente, fruit en vis. En ik voel me veel fitter, scherper en minder moe. Ik ben nu inderdaad slanker, maar nooit bewust bezig geweest met dunner worden."

In haar Q&A van vandaag, gaat ze er nog iets dieper op in. "Ik ben inmiddels wel al 1,5 jaar op het 'nieuwe' gewicht. In die periode gebeurde het gewoon door een combinatie van stress, verdriet en veel werken. Totaal niet gepland dus. Ik heb daarna wel mijn levensstijl omgegooid en eet niet meer zomaar alles wat voor mijn neus staat. Daarnaast eet ik bijna geen vlees en heel veel plantaardig", aldus Anna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Island life

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws