Beautytrend: doe de bindweefselmassage!

Botox en fillers zijn UIT en de bindweefselmassage is weer helemaal IN! 

Lees ook

Botox en fillers zijn UIT en de bindweefselmassage is weer helemaal IN! De trend laat zien dat na jaren van cosmetische behandelingen de ambacht weer aan de leiding gaat.

Knijpen, masseren, knijpen en nog eens masseren! Oja, en rollen en oppakken. Een bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam. Die laag bevindt zich tussen de spieren en de huid – vandaar dat je het dieper moet zoeken. Bij het merk hannah weten ze er alles van, hun huidcoaches worden getraind op steeds vernieuwende bindweefseltechnieken met vooruitstrevende inzichten.

Uitmuntend

Een effectieve manier dus om jouw huid in topconditie te krijgen. Voor het gezicht is het echter een specialisatie waarvoor veel kennis en kunde nodig is voor zichtbare effecten. Met hannah zit je dan wel goed, want de kwaliteit van de bindweefselmassage is uitmuntend en de behandeling wordt bovendien gedaan door ervaren huidcoaches. We hebben ook liever dat er ervaren handen in onze gezichtshuid knijpen natuurlijk.

Glow

Het resultaat van zo'n bindweefselmassage? Alles wat we willen. Een jeugdige glow door de verbeterde doorbloeding, een 'lift' door het toegenomen volume, vermindering van rimpels, lijntjes en kraaienpootjes. Oja, en die fantastische luxe dagcrème die je laatst afrekende? Die wordt véél beter opgenomen door je huid. Een behandeling zorgt er al voor dat je bijvoorbeeld ineens een strakkere kaaklijn hebt (hello mini-facelift), als je een kuur van behandelingen doet kan het op de lange termijn veel meer volumeverlies van de huid herstellen.

Personal choice

Bij de hannah huidcoach worden de producten bij of na zo'n bindweefselmassage speciaal afgestemd op je huid, want iedere huid is uniek. Een voorbeeld van zo’n product is de hannah Personal Choice. De actief werkzame en unieke ingrediënten in Personal Choice hebben als één van de belangrijkste doelstellingen om de huid te laten ontspannen en qua volume te laten toenemen door een verbeterde aanmaak van collageen. Deze crème bevat onder andere Calmosensine™; een lipopeptide die niet voor niets de bijnaam “molecule of happiness’’ heeft. Deze lipopeptide stimuleert het vrijkomen van pro-endorfine waardoor een intense ontspannende en kalmerende werking op de huid heeft. Spiercontracties worden minder sterk waardoor de rimpelintensiteit afneemt, de talgproductie wordt genormaliseerd en de reactieve huid sterk gekalmeerd.

Celebrities

Het is niet voor niks dat talloze celebrities weg zijn van bindweefselbehandelingen, er wordt altijd gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Uit de huid halen wat potentieel aanwezig is. Door de juiste producten met deze intensieve en vooral effectieve massage te combineren bereikt de huidcoach het beste resultaat. De bindweefselmassage werkt niet alleen huidverbeterend, de hannah bindweefselmassage is ook een zeer aangename en ontspannen massage.

hannah Personal Choice €49,90/30ml

hannah Xperience incl. bindweefselmassage vanaf €90,- 

Op zoek naar een huidcoach bij jou in de buurt voor nog meer tips & tricks? Check de salon locator op www.hannah.nl. 

 

Laatste nieuws

Zie ook