‘Kim Kardashian krijgt meer dan 760 duizend dollar voor Instagram-post’

Het gaat Kim voor de wind!

Lees ook

Terwijl jij waarschijnlijk je best doet om elke maand je centjes bij elkaar te schrapen, gaat het Kim Kardashian iets meer voor de wind. Voor haar is het mogelijk om zo'n 760 duizend dollar voor een Instagram-post krijgen, zo meldt TMZ.

LEES OOK:  Zien: Kim Kardashians babyshower stond in het teken van 'wiet

TMZ heeft rechtbankdocumenten in handen waar Kim een rechtszaak aanspant tegen modemerk Missguided USA. Ze eist 5 miljoen dollar omdat het bedrijf haar image zou hebben gebruikt bij het promoten van z'n producten. In verschillende documenten staat ook hoeveel de realityster normaal kan verwachten bij soortgelijke samenwerkingen, namelijk tussen de 300.000 en 500.000 dollar. Dat is natuurlijk al belachelijk veel, maar een bron zou aan TMZ hebben verteld dat het daadwerkelijke bedrag voor een Instagrampost veel hoger ligt en dat het wel kan oplopen tot een miljoen dollar per post.

Rijk

Het is natuurlijk niet zo dat Kim deze bedragen per sé nodig heeft om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, maar goed: alles voor een groter fortuin! En miss Kardashian is geen uitzondering, er zijn meer sterren die een enorme smak geld voor posts krijgen. Zo schreven we eerder dat zangeres Beyoncé ook op een miljoen dollar per post kan rekenen, en ook Selena Gomez, Christiano Ronaldo, Kylie Jenner en Gigi Hadid lopen flink binnen met bedragen tussen de 450.000 en de miljoen dollar per post. Toch nog maar eens even die app openen…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to Kourtney’s Birthday @versace ? @splashnews

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

BRON: TMZ, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook