Hertogin Kate trouw aan stylist Natasha

Never change a winning team!

De hertogin laat een leuke baby en lelijke roddels niet tussen haar en haar vertrouwde stylist Natasha Archer komen.

Natasha helpt hertogin Kate al jaren bij het samenstellen van haar looks en reisde ook al mee tijdens veel internationale tournees van de Cambridge'jes. Ze hebben een prettige werkrelatie, Natasha leerde via haar werk royalty-fotograaf Chris Jackson ↓  kennen, met wie ze inmiddels zoontje Theo heeft, die een paar maanden jonger is dan prins Louis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s been an exponential increase in selfies on my phone since this guy came into my life!

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty) op

Vanwege het zwangerschapsverlof van 'Tash' zoals ze wordt genoemd, gingen er geruchten dat ze was vervangen door Vogue-medewerker Ginnie Chadwyck-Healey, ook omdat Kate zich tegenwoordig iets minder klassiek kleedt.  "Dat heeft meer te maken met haar eigen groeiende zelfvertrouwen en de niet aflatende aanmoediging van Tash," zegt een insider tegen societybijbel Tatler.

"Natasha (hier in de witte bloemetjesjurk op de bank) was best een beetje van slag door de geruchten dat ze was vervangen, vooral omdat ze de afgelopen jaren heel hard heeft gewerkt om de aanstaande koningin van Engeland goed te kleden en een groot netwerk in de modewereld heeft opgebouwd,"aldus de bron in Tatler. "Kate is erg op haar gesteld en heeft haar tijdens haar zwangerschap alleen maar gesteund. Tash is niet vervangen." Sterker nog, tijdens haar verlof werd ze regelmatig in Kensington Palace gespot, om toch nog even een finishing touch aan een combinatie voor een werkbezoek te geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evidence! (Forced her to wear it all through lunch)

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty) op

Zoveel inzet wordt gewaardeerd door de Windsors: Natasha kreeg een lintje. Ze is nu MVO (Member of the Victorian Order) in de Royal Victorian Order voor haar diensten aan de Koninklijke Familie.  

 

Foto's © BSR Agency, Kensington Palace

Laatste nieuws