Kookboek Shane Kluivert nu ook te koop in Duitsland

Het in Nederland al succesvolle kookboek Koken met Shane wordt nu ook in Duitsland uitgegeven.

De familie Kluivert kan weer iets nieuws toe voegen aan de familie archieven om trots op te zijn: het kookboek van Shane wordt nu ook uitgegeven in Duitsland.

LEES OOK: Shane Kluivert wordt opgevrolijkt door Lil' Kleine

En niet door de minste uitgeverij, maar door de uitgeverij die eerder kookboeken van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi uitbracht. Shane laat weten dat hij het supercool vindt dat zijn recepten nu nog meer mensen bereiken. Een deel van de opbrengst van het kookboek gaat naar het Kluivert Dog Rescue Center dat zijn moeder Rossana op Curaçao oprichtte.

Sparen

Shane's kookfilmpjes op YouTube leidden tot Koken Met Shane. Zijn YouTube-kanaal met meer dan tachtigduizend abonnees. Maar thuis bij de Kluivertjes is het een gouden regel dat er niet over geld wordt gesproken. "Dat heeft geen zin en al helemaal niet bij een jongen van tien. Wij sparen voor hem, alles is voor Shane. Op zijn achttiende kan hij er mee doen wat hij wil. Hij werkt er keihard voor, maar hij geniet er ook met volle tuigen van. Anders hadden we het al heel snel afgekapt", aldus moeder Rossana en vader Patrick in eerder Grazia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So cool ? #germany #deutschland #kochbuch? cooking and helping ? ??

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws