Guus Meeuwis populair in Australië

Guus Meeuwis, die op Koningsdag een concert heeft gegeven in Australië, had geen idee dat hij zo gewild was in het land.

Guus Meeuwis, die op Koningsdag een concert heeft gegeven in Australië, had geen idee dat hij zo gewild was in het land. "Totdat ik steeds vaker de vraag kreeg wanneer ik naar Sydney zou vertrekken", zegt de zanger in een interview met AD.

LEES OOK: Guus Meeuwis boos om grappen over vriendin

Het begon met een Nederlander die in Australië woont en jaren geleden is begonnen met een campagne om Guus naar Australië te krijgen. Het heeft uiteindelijk vier jaar moeten duren voordat Guus met twintig man aan band, crew en management naar de andere kant van de wereld is gegaan. "Het voelt een beetje als een schoolkamp. We werken hard, want iedereen in het team wil van dit concert iets heel bijzonders maken. Tegelijk genieten we enorm van deze ervaring."

Bier op

Zo'n 2200 in oranje geklede Nederlanders kwamen af op het concert G'day met een zachte G. Het bier was na anderhalf uur op, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gehost en er was uiteraard een polonaise. "Het was een mega-ervaring", zegt Guus na afloop. "16.000 kilometer van huis en dan zo'n enthousiaste zaal voor je neus. Ik ben daar van onder de indruk, dat went nooit."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Down under van Sydney….wat een fantastische avond!! ?

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws