Oranjes puffen uit in Griekenland

Na Koningsdag is de familie onmiddellijk op het vliegtuig gestapt.

Lees ook

Dus, wat doe je na een pittige stadswandeling door Amersfoort ter gelegenheid van de verjaardag van de vader van het gezin? De Oranjes stapten fluks in het vliegtuig.

Al eerder vierde het koninklijk gezin Orthodox Pasen (dat valt een week later) met de Griekse royals, waar ze goed mee bevriend zijn. En ook vandaag doken ze op in Spetses waar ze te kerke gingen.

Op de foto links vooraan oud-koningin Anne-Marie en oud-koning Constantine naast de priester, achter hen Máxima, wier Koningsdagkapsel zo te zien de nacht goed heeft doorstaan. Op de foto van Willem-Alexander staat rechtsachter Anne-Marie.

Voor het gemak even een screenshotje van de vertaling, voor wie Grieks heeft laten vallen op de middelbare school. De Oranjes zullen vermoedelijk op z'n laatst zaterdagochtend terugvliegen, dan is het vier mei en wonen koning Willem-Alexander en koningin Máxima traditioneel de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam bij. De Grieken zullen eerder vertrekken: in ieder geval Anne-Marie wordt morgenavond in Kopenhagen verwacht voor het gala ter ere van de 75ste verjaardag van haar zus prinses Benedikte. 

 

Foto © ANP

Laatste nieuws

Zie ook