Look Of The Weekend: Beatrice op haar paasbest

Tijdens de kerksdienst op pasen die werd bezocht door de royal family, zag prinses Catherine er schitterend uit in een blauwe jurk.

Lees ook

Tijdens de kerkdienst met Pasen die werd bezocht door de royal family, zag prinses Beatrice er schitterend uit in een blauwe jurk.

LEES OOK: 'Prinses Beatrice wil snel trouwen met vriend'

De zondagse kerksdienst met Pasen is een jaarlijks evenement voor de royals. De easter service vond plaats in St. George Chapel in de Windsor Castle. Naast prinses Beatrice bezochten onder andere Queen Elizabeth en hertog en hertogin van Cambridge William en Kate het evenement.

Behalve Pasen had de familie nog een andere reden om samen te komen. Ze vierden ook de verjaardag van Queen Elizabeth, die 93 kaarsjes uit mocht blazen. Er komt nog een meer formeel verjaardagsfeest in juni bij het jaarlijkse Trooping the Colour evenement.

Look

De koningin's tweede kleindochter Beatrice zag er op haar paasbest uit in een blauwe, getailleerde jurk van Claire Mischevani. De rok van haar jurk is geaccentueerd met een geborduurde bloemenprint, en de Juliette Botterill hoed die ze droeg had dezelfde kleur bloemen als detail. Om de in het oog springende look wat balans te geven droeg de prinses een zwarte clutch en sobere, huidskleurige hakken van Jimmy Choo.

BRON: TODAY BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook