Tim Douwsma wordt vader: “Dit is nog mooier dan trouwen”

De Friese zanger Tim Douwsma (31) en zijn jeugdliefde Elske Wind (30) zijn dolgelukkig met het nieuws dat ze een kind verwachten.

Lees ook

De zanger Tim Douwsma (31) en zijn jeugdliefde Elske Wind (30) verwachten hun eerste kind.

LEES OOK: Tim Douwsma gaat samenwonen met jeugdliefde Elske

"Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig. Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen," vertelt de Friese zanger aan Telegraaf.

Kinderwens

De twee hadden al een tijdje samen een kinderwens, en wouden die dan ook graag samen vervullen. "Toen de tweede test ook positief bleek te zijn, wisten ze het zeker: ze worden vader en moeder. "'Wow', schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer." Het nieuws dat zijn vriendin in verwachting is, heeft Tim lang verborgen gehouden. "Het was moeilijk om het nog niet te vertellen, maar het was nog in een fase dat het alle kanten op kon gaan. Nu mag iedereen het weten, ik word vader!"

Jeugdliefde

Tim en zijn vriendin Elske kennen elkaar al half hun leven, namelijk sinds hun zestiende. Toen ze beide een punt hadden gezet achter hun eigen relaties, begon er weer iets op te bloeien tussen de twee. De vonk sloeg over in de zomer van 2018 en vanaf dat punt zouden ze officieel samen zijn. Op Valentijnsdag bevestigde het stel hun relatie en twee maanden daarna werd bekend dat ze gingen samenwonen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder! ????❤️???

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

BRON: TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook