Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Hannover: prinses Ekaterina weer gespot!
De kroonprinses van Hannover was een tijdje buiten beeld vanwege de geboorte van haar tweede kind, maar is weer in het openbaar gezien.

2. Queen en prinses Eugenie al in paasstemming!
Koningin Elizabeth had zich passend gestyled als royal paasei voor Maundy Thursday en kleindochter prinses Eugenie deed niet voor haar onder.

3. Meghan in India: nooit eerder getoonde beelden!
Toen Meghan nog Miss Markle was, maakte ze zich al hard voor goede doelen, zoals WorldVision. En er is een leuk filmpje opgedoken van de hertogin, mét bindi, in India.

4. Zomerhuis van prinses Märtha-Louise te koop
Prinses Märtha-Louise, het oudste kind van de Noorse koning Harald V en koningin Sonja, verkoopt na Pasen haar peperdure zomerhuis.

5. Paasvakantie: zó vieren de royals het
Afgezien van plichtsgetrouwe koningin Elizabeth die ten kerke gaat, nemen de meeste royals even een break van alles. Wie zit waar?

6. 'Prins William bedroog hertogin Kate tijdens zwangerschap'
Oh no… de Britse media hebben een nieuwe scoop te pakken. Volgens In Touch Weekly is prins William vreemdgegaan tijdens hertogin Kate's derde zwangerschap. En niet met een onbekende.

7. Het is oorlog tussen The Sun en de Sussex'jes
Elke Windsor weet dat je populaire tabloids als de Daily Mail en The Sun beter te vriend kunt houden. Nou, de Mail mort en The Sun heeft een pittig commentaar op het stel gepubliceerd. Oh dear?

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook