Michelle Obama: “Ik weet niet goed hoe ik anders kan zijn dan open”

Woensdagavond was Michelle Obama in de Ziggo Dome.

Lees ook

Woensdagavond was Michelle Obama in de Ziggo Dome voor een interview onder de noemer 'Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama'.

LEES OOK: Barack en Michelle Obama probeerden kinderen zo normaal mogelijk op te voeden

Fans

De aanwezigen in de Amsterdamse concertzaal kregen een kijkje in het leven van de voormalige first lady van Amerika. Michelle, die met luid gejuich werd onthaald, vertelde uitgebreid over haar jeugd, haar man en het Witte Huis. Zo vertelde ze hoe ze voor haar man gevallen is, maar ook hoe ze het personeel opdroeg niet haar dochters te bedienen. Terwijl ze al deze inside stories deelde, verschenen er op een groot scherm achter haar privéfoto's, zoals beelden uit haar jeugd.

Tour

Het interview in Amsterdam was de laatste stop van haar zesdelige tour, die al plaatsvond in Kopenhagen, Oslo, Londen, Stockholm en Parijs. De duurste kaarten waren voor 1000 euro verkrijgbaar, maar omdat Michelle het belangrijk vond dat iedereen die erbij wilde zijn, er ook echt bij kon zijn, werden er op dringend verzoek tickets vergeven aan minderbedeelden.

Boodschap

Naast de uitgebreide verhalen over haar privéleven had ze nog een belangrijke boodschap. "Durf kwetsbaar te zijn. Zo vinden we een stem. Dit gaat niet om Michelle Obama. Dit gaat om ons allemaal. Wees niet bang om open te zijn. Wees moedig en hoopvol. Dat zijn we verplicht aan onze volgende generatie.” Ook drukte ze haar fans op het hart hun eigen verhaal te vertellen en om open te zijn. "Ik weet niet goed hoe ik anders kan zijn dan open.”

BRON: TELEGRAAF, BEELD: ANP FOTO

Laatste nieuws

Zie ook