Jamai: ‘Ik wilde na mijn niertransplantatie niet als patiënt behandeld worden’

Het gaat ondertussen alweer stukken beter met de presentator.

Lees ook

Jamai Loman onderging eind vorig jaar een niertransplantatie en kwam hier gelukkig goed uit. De presentator merkte wel dat hij na de operatie anders werd behandeld door zijn werkgever RTL en dat is nou net wat hij niet wilde.

LEES OOK: Frank: 'Ik ben opgehouden met Rogier verwennen. Dan kun je bezig blijven.'

In gesprek met Chantal Janzen voor haar tijdschrijft &C vertelt Jamai dat hij zelf aan moet geven wat hij wel en niet kan doen qua programma's. 'Ik ga binnenkort op pad voor een nieuw programma en ik merkte dat mensen van productie voor mij gingen bepalen wat ik wel en niet kan.'

Dit kan hij natuurlijk makkelijk zelf bepalen en hij vindt dat dan ook vervelend. ''Jij kunt natuurlijk geen berg beklimmen', zeiden ze. Ho stop, dat kan ik wel. Dat bepalen jullie niet, maar ik en mijn arts.'

Patiënt

De mensen achter RTL bedoelen het alleen maar goed en hopen op het beste voor Jamai. Dit snapt de presentator zelf ook wel. 'Maar toch voelde ik me beperkt. Ik heb meteen gezegd bij RTL: jongens, ik wil niet als patiënt behandeld worden. Als ik iets niet kan of wil, dan meld ik het wel. Maar tot die tijd draai ik gewoon voor de volle honderdtien procent mee', liet hij weten.

Programma's

Hoewel Jamai in november werd geopereerd, ging hij in december alweer aan het werk als backstage-presentator van The Voice of Holland. Binnen enkele weken zien we hem naast Chantal Janzen de muziekwedstrijd All Together Now presenteren en vanaf 2020 staat hij kandidaten aan te kondigen en te steunen naast Martijn Krabbé in The Voice Kids. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamai (@jamailoman) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamai (@jamailoman) op

BRON: &C, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook