doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kardashians openen onderzoekscentrum tegen slokdarmkanker

Een mooi gebaar naar hun overleden vader.
.
Kardashians openen onderzoekscentrum tegen slokdarmkanker

De Kardashians zijn weer opnieuw in het nieuws en deze keer is het niet negatief. De familie heeft namelijk een onderzoekscentrum voor slokdarmkanker op de universiteit van Los Angeles geopend.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Zien: Kim Kardashian legt dochter uit waarom ze beroemd is

Het UCLA Robert G. Kardashian Center is naar de overleden vader van Kim, Khloé, Kourtney en Rob Kardashian vernoemd. Robert kwam zelf namelijk ook uit Los Angeles en is op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Evenement

Op Twitter plaatst Kim een video waarop ze laat weten dat het lint net doorgeknipt is. 'We gaan nu op de foto met alle artsen en iedereen die gaat helpen.' Vervolgens komt moeder Kris in beeld. Ze vertelt dat het hele evenement onwijs spannend is. 'We zijn er allemaal. De hele familie van mijn vaders kant is er om ons te ondersteunen', liet Kim weten.

De Kardashians hebben het hele onderzoekscentrum bedacht, zodat er hulpmiddelen geleverd worden voor onderzoek naar de slopende ziekte slokdarmkanker, patiëntenzorg en voor onderwijs en trainingen. Een mooi gebaar van de familie!

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY, TWITTER

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws