Beau’s Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Netflix tip: Selling Sunset

productie SANDRA TEN BRINK

HEBBEN
Wat hebben ABBA, Grease, The Godfather en okergeel met elkaar gemeen? Het zijn allemaal iconen uit de seventies. De modellen in wijd uitlopende broeken, gehaakte topjes en satijnen pakken op de catwalks geven het al aan: de seventies-stijl is helemaal terug! Daarom brengt Specsavers dit seizoen de jaren 70 opnieuw tot leven met een geweldige selectie monturen van onder andere Marc Jacobs, DAY en Kenzo. Bekijk hier de monturen!

De 70’s Collectie bestaat uit 18 monturen die enorm variëren in vorm, materiaal en kleur. De meest kenmerkende brillentrends uit de jaren 70 maken in deze collectie een comeback: stevige monturen in warme kleuren, speelse Windsor monturen en dunne, metalen pilotenbrillen met roze of blauw getinte glazen. Te koop bij Specsavers.

 

LEZEN
E.L. James, de schrijfster van ‘Vijftig tinten grijs’ (door Daphne Deckers steevast aangeduid als een Bouquet roman met tepelklemmen :-)) komt met een nieuw boek. 'De mister' speelt in Londen en draait om de knappe en rijke Maxim wiens leven op zijn kop komt te staan als hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft. En dan wordt hij – oh drama – ook nog eens verliefd op een mysterieuze vrouw, de verleidelijke musicus Alessia. Vanaf 15 april, € 16,99.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Standaard Boekhandel (@standaardboekhandel) op

BEZOEKEN
Hollywood Regency, Memphis Milano en Dutch Design.Voor interior freaks klinkende namen, maar niet per se namen die je in één zin gebruikt. Voor de mannen achter vintage specialist Doctor Decorum ligt dat anders (Jur Dekker: “Wij geloven dat alles wat mooi is bij elkaar past, we vinden stijlvastheid saai”). Vanuit hun designpakhuis op de Veluwe verschepen ze via sites als 1stdibs en Pamono hun fraaie vondsten over de hele wereld. Extra aandachtspunt: de compleet gerestylede website waarop je nu ook rechtstreeks je goodies kunt bestellen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DoctorDecorum (@erikpauljager) op

GAAN

Cocktailavond? Hot date? Huwelijksfeest? Woon je in Amsterdam of omgeving, dan is de Prepbar (love hun flamingo behangetjes!) jouw go-to beautysalon. Nagels, haar, make-up, alles wordt hier verzorgd. Op één locatie, dus je rolt zo van de kappersstoel naar de make-upstoel. Je kunt in de Prepbar ook terecht voor wenkbrauwen- en gezichtsbehandelingen. Handig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door P R E P B A R (@prepbaramsterdam) op

ZIEN
Becoming Astrid’ vertelt over de jonge jaren van Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van ‘Pippi Langkous’. Jaren die voornamelijk draaiden om het strenge religieuze milieu waarin ze opgroeide, haar relatie met een oudere man en de zoon die ze, als tiener, met hem kreeg. Het resultaat is een prachtig geacteerde film over een zelfstandige jonge vrouw die beperkt wordt door veeleisende mannen en familieleden.Vier sterren volgens de Volkskrant! Vanaf 17 april op dvd en video on demand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cilla Rörby (@redcilla) op

 

BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook