Luv’ maakt nieuwe start zonder Patty

Luv' duikt na veertig jaar weer de studio in, maar zonder Patty.

Lees ook

Luv' duikt na veertig jaar weer de studio in, maar zonder Patty. Het kersverse lid van de groep is presentatrice en actrice Chimène van Oosterhout.

LEES OOK: Patty Brard gooit waarheid LUV' op tafel

Patty

Patty Brard is de grote afwezige van de hereniging van het meidenclubje. Nieuw lid Chimène van Oosterhout zal haar gaan vervangen. Patty laat aan RTL Boulevard weten het hartstikke leuk te vinden voor haar oud collega's, hoewel het voor haar ook onbekend was dat Chimène nu onderdeel zou zijn van de popgroep. "Ze hebben de komst van Chimène niet met mij overlegd, maar dat hoeft ook niet." Daarbij geeft ze aan dat voor haar de tijd voorbij is.

Chimène

Voor het nieuwe, tien jaar jongere lid Chimène is het allemaal een grote eer. Toen Luv' populair was in de jaren zeventig en tachtig, deed ze al de danspasjes al na met haar eigen vriendinnen. Hoe ze bij het groepje gekomen is? Marga belde haar gewoon op met de vraag of ze met hun wou optreden. Voor Chimène is het een droom die uitkomt. "Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken", aldus het nieuwste lid tegen De Telegraaf.

De groep die in 1976 werd opgericht schijnt binnenkort naar Miami te gaan om daar te werken aan een zomerhit. Voordat het zover is wordt er nog even gerepeteerd. Chimène: "we moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid."

BRON: TELEGRAAF, RTL BOULEVARD, BRON: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook