Edsilia Rombley openhartig over ‘concurrentiestrijd’ met Trijntje Oosterhuis

Of Edsilia een concurrentiestrijd met Trijntje ervaart? 

Lees ook

Ladies of Soul Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis zijn niet alleen familie, maar ook concurrenten van elkaar. Of Edsilia een concurrentiestrijd met Trijntje ervaart? 

LEES OOK: Trijntje Oosterhuis traint om weer in 23 jaar oude jurk te passen

Concurrentiestrijd

"Er zijn enkele zangeressen in Nederland die ik geweldig vind en daar hoort zij zeker bij. We concurreren niet en ik kan haar altijd om advies vragen", vertelt Edsilia eerlijk aan Vrouw.  De twee hebben een tijdje samen in Ladies of Soul gezongen. Er is dus geen sprake van een heftige concurrentiestrijd met haar schoonzus, hoewel dit soms in de media te lezen is. Edsilia is getrouwd met Trijntje's broer, Tjeerd

Wrijvingen

Gelukkig ruziën de Ladies of Soul – Edsilia, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer – onderling niet met elkaar. Zelfs het kiezen van outfits gaat gesmeerd. "Ieder heeft haar eigen stijl én figuurtje. Ik kan me voorstellen dat zulke dingen wrijvingen opleveren bij een echte meidenband, maar we maken elkaar nog geen twee maanden per jaar zo intens mee. Tegen de tijd dat we elkaar zat zouden kunnen worden, is het alweer voorbij." Het moge duidelijk zijn dat de Ladies een hechte groep vormen.

BRON: STORY, BEELD: BSR

Laatste nieuws

Zie ook