Sack The Stylist! Heeft prinses Sofia soms geen spiegel?

De Zweedse prinses had een beetje te diep in het peroxide-glaasje gekeken…

Lees ook

Prinses Sofia van Zweden verscheen op het diner voor het 100-jarig bestaan van de Swedish American Foundation in een look waar werkelijk geen touw aan vast te knopen was.

Ooit, toen Soof nog als mejuffrouw Hellqvist paaldanste en in spannende bikini's poseerde, had ze – afhankelijk van haar stemming – regelmatig ravenzwarte lokken, doodgeblondeerd My Little Pony haar en oranje lipstick.

Toen ze wat ouder werd en verkering kreeg met prins Carl Philip van Zweden werd haar kledingstijl aanzienlijk minder luchtig en als Royal Verloofde maakte het kaarsrecht gestylde Morticia Addams haar plaats voor…

…en wat natuurlijkere look die haar aanzienlijk meer flatteerde. Ook haar garderobe werd wat volwassener: zakelijke chic met zwier, girlfriend loves een goed pak en kan worden uitgetekend in…

…beeldige blauwe avondjurken.

Zodat het toch even slikken was dat ze voor het diner had gekozen voor een donkerblauwe nachtpon met ruches jurk van & Other Stories met daarbij een kanariegele Susan Szatmary clutch.

Het enige wat nog meer opviel dan dat tasje waren haar highlights in praktisch dezelfde kleur. Geen idee of dit zal aanslaan in Royalland, subtiel is anders.

 

Foto's © Kungahuset, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook