Nikkie Tutorials heeft geen kinderwens om boze, grote wereld

De YouTuber vertelt ook over hoe zij zelf kinderen kan beïnvloeden met haar video's.

Lees ook

Nikkie de Jager, die we kennen als Nikkie Tutorials, vertelt in een interview met Vogue dat ze geen kinderwens heeft. Dit omdat ze een kind geen kennis wil laten maken met deze grote, boze wereld.

LEES OOK: Nikkie Tutorials: 'Kim Kardashian en ik zijn al aan ons volgende project bezig'

De 25-jarige YouTuber is nu sinds een paar jaar onwijs bekend, meer dan vijfentwintig kilo afgevallen en niet meer uit de make-upwereld weg te denken. Dit was vroeger wel anders. Ze werd met haar 1,94m flink gepest. De make-up artist weet hoe erg het er af en toe op social media aan toe gaat en ze zou niet willen dat haar kind dat allemaal meemaakt.

Onzeker

'Het was een harde tijd waarin ik erg ongelukkig was. Vandaar ook die onzekerheid. Maar ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben er nuchter door geworden, sterk en volhardend. Ik weet, in welke situatie ik ook zit, dat ik erger heb doorstaan', vertelt ze een stuk zelfverzekerder aan Vogue.

Invloed

Nikkie heeft grote invloed op meiden en dan vooral de jongere die haar video's kijken. Hier is ze zich gelukkig wel van bewust en daarom probeert ze zo open mogelijk te blijven wanneer ze zichzelf filmt. 'Ik ben me bewust van mijn rol; ik film mezelf bijvoorbeeld nooit als ik losga op een feest. Want ik weet dat veel jonge meiden meekijken en dat zouden kunnen nadoen.' De YouTuber denkt dus niet alleen aan kijkers en geld, maar denkt na over wat haar volgers en fans zien en zullen denken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

BRON: VOGUE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook