Corry Konings brengt Koningsdagnummer uit

Corry Konings en Brownie Dutch doken samen de studio in voor een koningsdagnummertje.

Lees ook

Corry Konings en Brownie Dutch doken samen de studio in voor een Koningsdagnummertje.

LEES OOK: Zo gaat Koningsdag eruit zien voor de Oranjes

Samenwerking

Niemand had de samenwerking tussen deze volkszangeres en rapper verwacht, maar hij is er echt. Samen brengen ze een ode uit aan de grootste nationale feestdag van het jaar. De twee kennen elkaar van het programma 'Ali B op volle Toeren'.

Hiphopsingle

De naam van het nummer? 'Corry Koningsdag'. Hoewel Corry bekend is van haar Nederlandse volksmuziek, valt deze single in het straatje hiphop. "Dat kleine gekke landje, kijk eens om je heen. Zoveel mensen in oranje, je bent hier nooit alleen," zingt ze in haar allereerste hiphopsingle. Ook zingt ze dat 'Corry Koningsdag' de allerleukste dag van Nederland is.

Videoclip

De video is druk, hysterisch en zoals te verwachten: erg oranje, want dat hoort er natuurlijk bij! Onder in het beeld staan de lyrics van het feestnummer, zodat iedereen voor 23 april de tekst uit z'n hoofd kan leren en meezingt. Een grappig stukje op 1:03 van de video: Corry die uit haar fanny pack waar 'rich chick' op staat, Brownie Dutch tevoorschijn tovert. Het einde van de clip laat zien dat de koningin van Nederlandse volkszang crowdsurfend nog een laatste keer vertelt dat 'Corry Koningsdag' de allerleukste dag van het jaar is!

BRON: YOUTUBE, BEELD: YOUTUBE, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook