Zijn Mattie en Marieke meer dan vrienden?

Radio-duo Mattie Valk en Marieke Elsinga beweren dat hun band alleen vriendschappelijk is, zijn ze in de nieuwe video die ze op Instagram delen wel erg close...

Hoewel radio-duo Mattie Valk en Marieke Elsinga beweren dat hun band alleen vriendschappelijk is, zijn ze in de nieuwe video die ze op Instagram delen wel erg close…

LEES OOK: Mattie en Marieke leggen uit hoe hun relatie in elkaar zit

Geruchten

Ze lijken het niet alleen leuk te hebben op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Ze zien en spreken elkaar zeer regelmatig buiten werk, sterker nog, ze appen de héle dag door. Hoe dan ook beweert het radioduo dat dit puur en alleen bij een vriendschap blijft.

Eerder deden de twee een boekje open over hun relatie aan Grazia. “We appen de hele dag en ’s avonds sturen we elkaar een voice memo van wat we die dag hebben gedaan en hoe het gaat”, vertelt Marieke. “Maar dat deden we eigenlijk voor de show ook al wel een beetje. We hebben altijd wel contact gehouden.”

“We kunnen het heel goed met elkaar vinden en ze is een hartstikke goede vriendin van mij, maar als ik verliefd op haar zou worden of zou zijn, dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed," reageert Mattie. "Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen.” En hoewel Marieke in eerste instantie moest wennen om intensief samen te werken met één persoon, heeft ze het nu onwijs naar haar zin. “Het is heel erg tof om iemand te hebben met wie je echt een team bent.”

Instagram

Op Instagram deelden de Qmusic-dj's een video waarin te zien is dat ze niet van elkaar af konden blijven. In het bijschrift maken ze een grapje: "Heeft toch impact hé, zo’n Q-Escape Room." De video werd beladen met reacties van volgers. "Kom er maar gewoon voor uit!" Wordt vaak gereageerd, en de opmerking "Wat een leuk stel zijn jullie!" staat er ook regelmatig tussen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heeft toch impact hé, zo’n Q-Escape Room. ??

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws