Prinses Alexia zingt Mamma Mia

Wie weet zien we binnenkort wel een prinses op het grote podium.

Lees ook

Dat prinses Alexia later het podium op wil wordt steeds duidelijker. Laatst werd al bekend dat ze van zingen houdt en nu vertelde royaltydeskundige Sandra Schuurhof in het programma 6 Inside dat de 13-jarige als een ster zong en danste tijdens de schoolmusical.

LEES OOK: Zo gaat Koningsdag eruit zien voor de Oranjes

Een maand geleden kwam naar buiten dat Alexia graag aan The Voice Kids mee zou willen doen. Nu blijkt ze de sterren van de hemel te hebben gedanst en gezongen tijdens de schoolmusical, waar Mamma Mia werd opgevoerd. Het acteren en zingen zit er dus echt in!

Belangstelling

Alexia, de tweede dochter van Willem-Alexander en Máxima, houdt ervan om in de belangstelling te staan en daar zijn musicals nou net geschikt voor. Ze heeft al eens eerder in een schoolmusical gespeeld waar ze  haar zang- en danskunsten op het Sorghvliet College in Den Haag showde. 

In de musical Mamma Mia speelde Alexia de vriendin van Sophie (hoofdpersonage). Ze heeft zowel gezongen als geacteerd en is dus blijkbaar van alle markten thuis. De 13-jarige prinses kreeg veel complimenten, waaronder van toeschouwers paps, mams en haar zusjes Amalia en Ariane. 

BRON: 6 INSIDE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook