Barbie’s ex Rolf maakt niet één maar twee vrouwen zwanger

Rolf zal het druk krijgen aankomende tijd.

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, en haar ex Rolf Tangel hebben eind vorig jaar hun relatie verbroken. Nu, een paar maanden later, maakt hij bekend dat hij niet één maar twee vrouwen zwanger heeft gemaakt. Say what?

LEES OOK: Ex-vriend Barbie verwacht kindje

Mochten er in je hoofd nu vraagtekens opkomen, dat snappen we. Hoe zit het dan? Nou zo: Rolf kreeg na Samantha een relatie met Gabriëlla. Die twee namen tussendoor even een pauze van hun relatie en in die tijd heeft Rolf het bed gedeeld met Kimberley. Resultaat? Beiden vrouwen, dus zowel Gabriëlla als Kimberley, zijn nu zwanger van hem.

Babynieuws

Gabriëlla blijkt aan het langste eind te trekken, want zij is ondertussen weer samen met Rolf. Vorige week maakte het stel dan ook officieel bekend via Instagram samen een kindje te verwachten. Kimberley kreeg dat nieuws uiteraard ook mee en heeft daarom de dag daarna meteen verteld dat ook zij zwanger is. Dat babynieuws bevestigde Rolf zelf aan Shownieuws.

Uitgerekend

Omdat alles in een korte periode is gebeurd en Kimberley en Gabriëlla er ongeveer gelijk achter kwamen dat ze zwanger zijn, zullen de twee ook enkele dagen na elkaar uitgerekend zijn. Rolf vertelde aan Shownieuws dat de situatie erg lastig is, maar dat hij Gabriëlla meer ziet zitten dan Kimberley. Dat Rolf het druk gaat krijgen is een ding dat vast staat…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Weekblad Weekend (@weekbladweekend) op

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws