Beau’s Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Aanbieding: 6x Beau Monde + Fuente set voor €29 i.p.v. €114,30

productie SANDRA TEN BRINK, ELINE KRAK

ZIEN

De film What Men Want beschrijft eigenlijk een situatie waar elke vrouw zich wel eens in zou willen bevinden: namelijk het kunnen horen wat mannen nu écht denken. Het overkomt de pittige spelersmakelaar Ali Davis (Taraji P. Henson), nadat ze een vreemd kopje thee dronk bij een waarzegster. Ze besluit om de gave in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen. Echter blijkt dat het horen van gedachten niet altijd even chill is (ja, mannen denken nou eenmaal vaak aan seks), en dat Ali er horendol van wordt.

Actrice Taraji P. Henson trekt de film, die toch wel doordrenkt is met platte humor, omhoog. Waar je haar aan het begin nog ietwat irritant kan vinden (overigens zitten er veel acteurs in die het er nogal dik opleggen) trekt dat op de helft van de film bij, aangezien Ali Davis wat softer en toegankelijker wordt. De acteurs die de bijrollen vertolken trekken Henson en ook acteur Tracy Morgan weer een beetje in balans. Zo vonden wij vooral zangeres Erykah Badu die de rol van zweverig medium/dealer met humor speelt een hoogtepuntje. Ook zien we acteur Max Greenfield (New Girls) terug, yay! De film is een lekkere wegkijker, met elementen van women empowerment: perfect voor een avondje met je vriendinnen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@whatmenwant #whatmenwantmovie In theaters EVERYWHERE RIGHT NOW!!! Link in Bio‼️?????

Een bericht gedeeld door taraji p henson (@tarajiphenson) op

LEZEN
Om in één ruk uit te lezen: ‘Façade’ van Esther Verhoef. Over een jonge moeder die op reis een knappe lifter ontmoet die wel héél veel van haar lijkt te weten… Esthers meest beklemmende thriller tot nu toe! Nu te koop, € 19,99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Esther Verhoef (@estherverhoefinsta) op

HEBBEN
Quinty Trustfull is fan en wij ook! De multifunctionele grote shoppers met rits van All-time Favourites (ATF). Ga stylish naar je werk en via de supermarkt naar de sportschool. Of vanaf het vliegveld in één keer door naar het strand. Onze top drie: luipaard, disco roze en python goud-wit. Vanaf €59,95.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door All-time Favourites (ATF) (@alltimefavourites) op

GAAN
Tripje naar Londen in de planning? Ga dan een middag naar het Victoria & Albert Museum voor ‘Christian Dior: designer of dreams’. De tentoonstelling is een soort herhaling van de expo die eerder in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs duizenden bezoekers trok (je gaat langs vijfhonderd objecten, waaronder tweehonderd haute couture stukken, maar ook accessoires, foto’s, video’s, parfums, illustraties en persoonlijke items van de fameuze Franse ontwerper). Mét een aantal Britse toevoegingen, zoals een japon die prinses Margaret droeg op haar 21ste verjaardag. Tot en met 14 juli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria and Albert Museum (@vamuseum) op

BEZOEKEN
De meeste planten zijn voor hun voortplanting afhankelijk van contact met een soortgenoot. Maar hoe komen ze met elkaar in aanraking? Expo ‘Darwins Datingbureau’, gehouden in de Botanische Tuinen Utrecht, laat alle versiertrucjes van de planten zien (onze favoriet: schakel bijen, kolibries en vlinders in om je liefdesboodschappen over te brengen; “Hallo schatje, bloei je hier vaker?”). Leerzaam! En grappig! Tot en met 30 november.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Claudia (@lifeiscaviar) op

LUISTEREN
“Turn around bright eyes!” Kennen we Bonnie Tyler nog van jaren tachtig monsterhit ‘Total eclipse of the heart’ (“And I need you now tonight, and I need you more than ever”)? De Amerikaanse zangeres heeft een nieuw album – ‘Between the earth and the stars’ – waarop ze duetten zingt met o.a. Rod Stewart, Cliff Richard en Barry Gibb. En dat vinden we hartstikke geinig! #foroldtimessake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sparkassenpark_OnTour (@sparkassenpark_ontour) op

BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook