Dit zijn de eerste beelden van de Netflix documentaire over Beyoncé

Hoe doet ze 't toch?

Lees ook

Beyoncé heeft altijd iets fascinerends, want: een knaller van een carrière, drie kids, een wereldberoemde man en een body waar je u tegen zegt. Hoe doet ze 't toch? Op die vraag kunnen we misschien wel antwoord krijgen door de nieuwe docu die op Netflix zal verschijnen.

LEES OOK: Beyoncé gespot in de supermarkt

Docu

De documentaire heeft de naam 'Homecoming: A Film By Beyoncé' gekregen en zal gaan over Beyoncé's optreden tijdens Coachella 2018. De wereldster schreef daar geschiedenis door de eerste vrouwelijke zwarte headliner ooit te zijn. Lady Gaga en Björk waren de enige andere vrouwelijke headliners. Behalve een uitgebreide weergave van het optreden zullen er ook beelden te zien zijn van de zangeres met haar man en kinderen Blue Ivy en de jonge tweeling Rumi en Sir.

Netflix

Netflix maakte de docu bekend door middel van een tweet. De officiële twitteraccounts posten in verschillende landen bijna tegelijk de tweet met de aankondiging. Netflix zelf beschrijft de documentaire als "een intiem, diepgaand kijkje in Beyoncés gevierde 2018 Coachella-optreden, dat de emotionele weg van een creatief concept naar een culturele beweging laat zien." Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want Homecoming: A Film By Beyoncé verschijnt 17 april op NetflixDe eerste beelden zijn zojuist vrijgegeven….

BRON: NETFLIX, BEELD: YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook