Monique Westenberg ontroert door dodelijk auto-ongeluk

Monique Westenberg is ontzettend geraakt door een dodelijk auto-ongeluk waarin een moeder, kind en hond om het leven zijn gekomen.

Lees ook

Monique Westenberg is enorm geraakt door een dodelijk auto-ongeluk waarin een moeder, kind en hond om het leven zijn gekomen.

LEES OOK: Monique deelt allereerste foto ooit gemaakt met André

Ontroert

Monique is ontzettend van streek door een ongeluk dat op maandag plaatsvond. De moeder reed in een auto met haar zoontje en hond, en kwam uiteindelijk op de verkeerde weghelft terecht. Monique kende de inzittenden niet, maar het bericht heeft haar diep geraakt. Op haar Instagram geeft Monique dit ook aan. Ze plaatst een foto met een emotionele tekst over het ongeluk: ze schrijft: “Moeder in de bloei van haar leven, zoontje pas 7 jaar en een leven als profvoetballer voor zich. Ik slaap er slecht van en kan aan niks anders denken. Dit kan ons allemaal gebeuren. Al-le-maal! Vader blijft achter. Alleen! Niks meer! Niks! Ondraaglijk!”

Waarschuwing

Het openhartige bericht sluit ze af met een waarschuwing aan haar volgers. De blondine beseft dat een ongeluk in een klein hoekje zit, en wil daarom duidelijk maken dat mensen het leven niet voor lief moeten nemen. Ook drukt ze haar volgers op het hart om voorzichtig te zijn in het verkeer. "Laten we alsjeblieft allemaal voorzichtiger gaan worden in het verkeer. Begin bij jezelf! En koester wat je hebt," aldus Monique.

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook