Renate Verbaan: “Shownieuws voegde niks meer toe aan mijn leven”

In een interview met Grazia vertelt Renate Verbaan over haar stop bij Shownieuws en plannen voor de toekomst.

Lees ook

In een interview met Grazia vertelt Renate Verbaan over haar vertrek bij Shownieuws en haar plannen voor de toekomst.

LEES OOK: Winston Gerschtanowitz: "Ik heb nu alleen nog maar meer respect voor Renate"

Comfort zone

"Soms is het nodig om jezelf een schop onder je kont te geven om te ontdekken wat er nog meer te beleven valt in de wereld,'" vertelt Renate, die niet in haar comfort zone wil blijven hangen. In het interview klinkt ze vastbesloten en ergens ook opgelucht dat het nu out in the open is – na zes jaar neemt ze afscheid als anchor van Shownieuws op SBS6.

Toekomst

In het interview geeft ze aan dat het wel lekker is om even helemaal niets te moeten en te kunnen bedenken waar ze nu echt gelukkig van wordt. "Het is natuurlijk niet het enige wat er is in de wereld. Het is ook niet zaligmakend. Ik geloof niet dat televisie nog een jarenlange toekomst heeft." Of we Renate nog voor de camera's terug gaan zien, weet ze nog niet. "Dat wil niet zeggen dat ik niets meer met tv te maken wil hebben, absoluut niet. Maar het moet wel iets toevoegen aan mijn leven. Met Shownieuws had ik dat idee niet meer."

Winston

Haar echtgenoot Winston Gerschtanowitz stapte in 2017 over van RTL4 naar SBS6. Hij tekende een contract van drie jaar en presenteert grote studioshows als Bank Giro Loterij The Wall, Mensenkennis, Wat vindt Nederland? en vanaf begin mei It Takes 2. "Stoer van je, go for it," was Winston's reactie op het vertrek van Renate.

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook