Hoera: Charles en Camilla vieren ivoren huwelijk

Prachtig stel, toch?

Het is vandaag precies veertien jaar geleden dat Charles en Camilla elkaar het ja-woord gaven. Dat betekent dat de twee vandaag hun ivoren huwelijk vieren! 

LEES OOK: 'Prinses Beatrice wil snel trouwen met vriend'

9 april 2005 was het zover: in het stadshuis van Windsor trouwden de twee en zijn ze nog onafscheidelijker dan eerst. Camilla steunt Charles door dik en dun bij het uitvoeren van al zijn taken als troonopvolger. Daarnaast is ze zelf ook verbonden aan meer dan negentig liefdadigheidsinstellingen en woont ze veel evenementen bij. Ze zit dus ook zeker niet stil. En dat de twee het zolang met elkaar volhouden, dat is te zien aan het arsenaal aan schattige kiekjes wat beschikbaar is van ze…

Bezoek Frankrijk

Voor een receptie van de tweedaagse royal tour waren Charles en Camilla naar Nice afgereisd en vervolgens ging de reis door naar Griekenland. Dit soort onderonsjes hebben ze vaak – we hopen maar dat ze stiekem gewoon wat schunnige grapjes uit zitten te wisselen.

 Tuinfeestje

Deze foto is genomen tijdens een van de tuinfeestjes van Buckingham Palace. Jaarlijks worden er een paar tuinfeestjes gehouden. Veel Britse royals waren hierbij aanwezig en daarbij kwamen ook nog eens achtduizend uitgenodigden kijken. Charles showt 'zijn' Camilla graag, en zij doet niets liever dan aan de hand van haar lief lopen. Cute!

Receptie

Iets langer dan twee jaar geleden woonden Charles en Camilla een receptie bij ter gelegenheid van het 500-jarig jubileum van de Royal Mail in Londen. Wederom: de twee kunnen blijkbaar goed met elkaar lachen, en is dat niet een vereiste voor elke goede relatie?

Parfumerie

Charles en Camilla waren op tour door Frankrijk en Griekenland. Hierbij waren ze in Frankrijk en bezochten ze een parfumerie, waarbij ze ook een eigen parfum hebben gemaakt. Camilla is een zorgende vrouw, en laat Charles graag kennis maken met het wel en wee in parfumland.

Cuba

Tijdens de twaalfdaagse Caribbean-tour hadden prins Charles en Camilla het druk met evenementen, maar tussendoor maakten de twee nog even tijd om een duik te nemen in de zee bij Barbados. Genieten!

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws